حقیقت گوگل ادورز چیست؟
اگر حتی سئوکار هم نباشید حتما شنیده اید که خیلی از وبسایت ها با دادن پول به شرکت گوگل ورودی و ترافیک میگیرند. گوگل ادورز یا همان گوگل ادز یکی از سرویس های تبلیغاتی است که گوگل تبلیغات محصولات و خدمات شما را از طریق سایت ها به مشتریان نشان می دهد .روش تبلیغاتی گوگل ادورز به این صورت است که متن تبلیغات نمایش داده میشود و به ازای هر کلیک مبلغی از حساب کاربری شما کسر میشود.
چطوری در گوگل ادز ثبت نام کنیم ؟
براي ثبت نام در گوگل ادورز بايد ويزا كارت داشته باشيد.بعد از اینکه حساب خودتون رو توی گوگل ادورز ایجاد کردید باید حسابتون رو شارژ کنید و بعد کمپینی رو که براساس کلمه کلیدی خودتون می خواهید تشکیل دهید.تجربه نشان داده که هر چقدر تبلیغ شما جایگاه بالاتری نسبت به بقیه داشته باشد توجه افراد را بیشتر جلب میکند و در نتیجه کاربرها نسبت تبلیغات دیگر کلیک بیشتری را انجام میدهند. و اما مزایا و معایب گوگل ادز چیست ؟
**** آموزش سئو از 0 تا 100 با تکنیک های جدید توسط شرکت دبل کلیک ****
مزایا و معایب گوگل ادورز چیست ؟
خیلی از کسب و کارها امروزه برای کسب و کارشون از تبلیغات گوگل ادورز استفاده می کنند چرا تا زمانی که بتونن وبسايتشون رو بهينه بكنند و بصورت ارگانيك در صفحات اول جستجو بيان مشمول به پرداخت هزينه اونم بصورت ارزي به گوگل ميشن.در ادامه به چندين مورد از معايب و مزاياي گوگل ادورز ميپردازيم.
معایب :
1.شما باید با توجه به ارزش پایین ریال مبالغ هنگفتی رو به گوگل پرداخت بکنید
2.اگر وبسایت شما نرخ تبدیل درستی رو نداشته باشد قاعدتا پولی رو که به ازای تبلیغات به گوگل پرداخت کردید انگار از بین رفته و در سطل اشغال ریخته اید.پس خیلی مهمه که شما وبسایتتون از نظر کاربر بهینه باشد
مزایا:
1.شما با توجه به دامنه ی کلماتی که میتونید توی کمپین گوگل ادورز انتخاب کنید خیلی راحت میتونید مخاطب ها و کاربرانتون رو شناسایی و فیلتربندی کنید مثلا اگر دارید توی حوزه ی فروشگاهی فعالیت میکنید و لوازم ارایشگاهی میفروشید و محصولات کرم دور چشم را عرضه می کنید و توی این محصولات بصورت قوی ظاهر شدید و توی بازاریابی و تامین محصول میتونید ادورزتون رو اختصاص بدید به کلمات کلیدی درحوزه ی کرم دور چشم یا انواع کرم هایی که در حوزه ی ارایشی و بهداشتی قرار دارد.
2.تجربه کاربری رو توی وبسایتتون بررسی کنید.با توجه به ابزار گوگل انالیتیکس که در اختیار دارید میتونید ورودی هایی که از طریق گوگل ادورز میبینید رو میتونید بصورت کامل بررسی کنید و تحلیل کنید چه نقاط ضعف و چه نقاط مثبتی رو وبسایتتون شامل میشود.
چه زمانی گوگل ادورز خودمون رو استارت بزنیم؟
اگر ندونی چه زمانی باید برای وبسایتت ادورز بزنی عملا تمام هزینه هایی که بابت ادورز زدن روی وبسایتت میکنی رو میریزی درون سطل اشغال.خیلی از افراد زمانی که تصمیم میگیرند وبسایت خودشون رو راه اندازی بکنند استدلال و برنامه ریزیشون رو به این صورت میچینند میگن خب ما میریم با یک طراح وبسایتی شروع می کنیم کار کردن موقعی که وبسایتمون انجام شد و صفحاتش اومد بالا شروع می کنیم به ادورز زدن و بعد از اون حالا یواش یواش کنار ادورز وبسایتمون سئوی وبسایتمون رو هم پیش می بریم.این یکی از اشتباهات بزرگیه که انجام می دهیم.تا زمانی که وبسایت شما از نظر محتوایی از نظر وارد شدن خدمات با محصولاتی که می خواهید عرضه بکنید بصورت کامل انجام نشد و تکمیل نشد ادورز زدن فقط انداختن پولتون داخل سطل اشغال میباشد.
حالا اینکه میگم محصولات یا خدمات صرفا فقط به محصولات یا خدمات بسنده نباید بکنید.این نکته رو باید مدنظر قرار بدید صفحه ی درباره ما,صفحه تماس با ما,نحوه ی خرید ,چگونگی سفارش,پرسش و پاسخ,نحوه ارسال و .. تمام این صفحات ,صفحات مهم و تاثیرگذاری هستند که باید اول در وبسایتتون بصورت کامل با ظاهری درست هم برای موبایل و هم برای کامپیوترها که میخواهند بازدید کننده وبسایت شما باشند ایجاد و پویا باشد.بعد از اینکه این کار رو انجام دادید صفحات محصولتون محتوا و کانتنت مناسبی رو داشتند اون موقع باید ادورز و کمپینتون رو فعال کنید در غیر این صورت نه تنها این کمپین انداختن پولتون به سطل اشغاله بلکه میتونید در دراز مدت تجربه بد و برندی بد روی توی ذهن کاربر ایجاد بکند پس زمان ادورز زدن و استارت کمپین شما بعد از طراحی سایت و در واقع بهینه سازی صفحاتتون صورت میگیره .در نظر داشته باشید که صفحات هم فقط محصولات و خدمات نیستند.
5 نکته طلایی که در مورد گوگل ادورز قطعا نمیدانید
نکته ی اول:
نکته ای که خیلی خیلی مهمه کاهش هزینه های گوگل ادورزه .شما باید برای اینکه هزینه ی کمتری رو بابت کلمات کلیدیتون در گوگل پرداخت بکنید باید یکسری شاخص ها رو رعایت کنید. این شاخص ها کدامند,لندينگي كه براي كلمه كليديتون انتخاب ميكنيد مي بايست حتما محتواي مربوطه داشته باشد حتما از نظر سئوي one page تمامي عوامل رو رعايت كرده باشيد و حتي اگر بتونيد قبل از اينكه شروع كنيد به ادورز زدن اون صفحه و اون كلمه كليدي كمي روي سئوي off page کار بکنید و اون روی صفحات دو,سه,چهار جایگاه بگیرید این کار باعث میشه که هزینه های گوگل ادورزتون تا 50 درصد کاهش پیدا کند.زمان وهزینه یکی دیگر از پارامترهای مهمی که شما باید توی انتخاب کلمه کلیدیتون و مشخص کردن و نمایش اون بصورت ادورز دقت کنید چرا؟ اولا اینکه تجربه ثابت کرده خیلی از بیزینس ها و کسب و کارها کاربرها در یکسری از ساعت های مشخص سرچ هایی رو انجام میدهند پس این میتونه یکی از نقاط مثبت شما باشد.
نکته دوم:
مطمئنا یکسری از ساعت ها هستند که شما نمیتونید و قادر به پاسخگویی به مشتری هاتون نیستید بهتره که توی این ساعت ها از ادورز روی کلمات کلیدیتون استفاده نکنید تا عملا پولتون رو دور نریزید.
نکته سوم:
نکته ای که خیلی میتونه براتون جالب باشه دزدی با گوگل ادورزه. اره درست شنیدی دزدی با گوکل ادورز
خیلی موقع ها ما داریم توی حوزه ای از کسب و کارمون فعالیت میکنیم که خیلی محدود اند و عملا سه چهار تا کسب و کار عین کسب و کار ما در واقع داره فعالیت خود سئو انجام میده مثل چی؟مثل نت برگ و تخفیفان
چندین بار این موضوع رو دیدم که نت برگ روی کلمه کلیدی تخفیفان ادورز زده و تخفیفان هم روی کلمه کلیدی نت برگ ادورز زده این باعث میشه که کاربرهای تخفیفان این ذهنیت براشون بوجود بیاد که وبسایت دیگه ای هم وجود داره که به نام نت برگ و همینطور برعکس و شما عملا یکسری از کاربرهای ثابت از کسب و کارهای مختلف رو می دزدید و بیزینس و کسب و کار خودتون رو هم به اونها معرفی میکنید.
نکته چهارم:
اگر کسی وبسایتی,کسب و کاری روی اسم برند ما عین نت برگ و تخفیفان ادورز زد ما چیکار میتونیم بکنیم؟ما نمیتونیم جلوی ادورز زدن اون وبسایت رو بگیریم اما میتونیم با ادورز زدن روی وبسایت,برند و کلمه کلیدی خودمون هزینه رو برای اون وبسایت و کسب و کار سنگین تموم کنیم
نکته پنجم:
برای کسایی که سوال میپرسن ادورز میتونه روی سئوی وبسایتمون تاثیر داشته باشد؟ بله
ایا این تاثیر مثبت است؟ نه صرفا
تاثیر ادورز کاملا بستگی به نوع و ماهیت و امادگی وبسایت شما برای پذیرایی از کاربران داره .یعنی اگر وبسایتتون تجربه ی خوبی رو به کاربر القا بکند تاثیر مثبتی خواهد داشت و روی وبسایت و سئوی وبسایتتون مطمئنا مثبت خواهد بود ولی اگر این اتفاق برعکس بیفتد و نه تنها کاربر تجربه ی خوبی نداشته باشد. یا نرخ خروجتون از وبسایت یا نرخ یا نرخ درجا زدن خروج کردنتون از وبسایت بصورت تصاعدی بالا باشد اتفاقی که می افتد یک تجربه ی بد برای کاربر هست و تجربه ی بد برای کاربر یعنی نمره ی منفی برای کل وبسایت شما.